Gümüşören İlkokulu
GÜMÜŞÖREN MAH. GÜMÜŞÖREN KÜME EVLERİ NO 64 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

VİZYON

Sevgiyle mayalanan, kendine ve başkalarına saygılı, özgüveni gelişmiş, her insanın değerli olduğuna inanan, kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü, başkalarının inanç ve haklarına değer veren, başarı ve mutluluğun, değişime uyumla gerçekleşeceğini bilen, öz değerlerini içselleştirmiş, evrensel değerleri benimsemiş, ailenin dayandığı temel ilkeleri öğrenen, önemseyen ve yaşama geçiren, bu ülkenin büyük evladı Atatürk’ün manevi mirası olan bilimi temel ölçü alan bireyler yetiştirmektir. Yolcunun ufka bakması yetmez; ufkun da ötesinde, ulaşmak istediği yeri biliyor olması gerekir.

MİSYON

Birey olma ve toplumsallaşma dengesini sağlamış, geleceği bugünden görecek mutlu ve donanımlı insanlar yetiştirmek.

Normal Öğretim

08.30 başlangıç 14.00 bitiş

Soba

Uydu İnternet (VSAT)

Şanlıurfa İl Merkezine 35 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz, Harran ovasının bereketli topraklarında bulunmakta ve ağırlıklı olarak tarım yapılmaktadır. 50 haneli köyümüzde yaklaşık nüfus 500 kişidir.

Birleştirilmiş sınıflı ilkokul olarak çalışmaktayız.